GELOOF

Geloof hebben is hopen “op dingen die niet worden gezien, maar voor die persoon wel waar zijn”. Elke dag handelen we naar datgene waarop onze hoop is gericht, maar waarvan we het eindresultaat nog niet kunnen zien. Zou dat geloof kunnen zijn?

presentaties-geloofGeloof speelt een belangrijk rol in het leven van veel mensen. En het is een onderwerp dat heel gevoelig ligt. Een ieder heeft zijn eigen persoonlijke redenen om voor een bepaalde geloofsovertuiging te kiezen. Maar is ieder geloof echt zo verschillend van de ander? Als wij ons daarin verdiepen hebben alle geloofsovertuigingen een aantal overeenkomsten. Dit zijn de elementen die mensen met elkaar binden of bij elkaar brengen. De verschillen zij meer interpretaties van mensen zelf. Veel mensen weten weinig over het geloof van de ander maar ook van hun eigen geloof weten ze niet veel. Het is allemaal van horen zeggen, overgnomen van anderen, omdat anderen dat zeggen of doen. Niet echt verstandig!

SENSE FOUNDATION organiseert regelmatig informatiedagen waarin wij ons focussen op de overeenkomsten tussen diverse geloofsovertuigingen en gebruiken dit als basis om mensen met elkaar te binden. En het werkt echt. Het enige wat mensen nodig hebben is iemand die in staat is om hun dingen goed en op praktische wijze uit te leggen. En dat doen wij.

Mensen kunnen zich via onze website contactpagina aanmelden onder vermelding van ‘geloof’.